ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αφιλόξενη σε επισκέπτες με αμαξίδιο η Βουλή

Αφιλόξενη σε επισκέπτες με αμαξίδιο η Βουλή Κύριο

02:30 - 21 Νοε 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Αν η Βουλή είναι ο... καθρέφτης της Δημοκρατίας μας τότε τα πράγματα στη χώρα δεν πάνε καθόλου καλά. Ιδιαίτερα για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Βλέπετε, την Τρίτη ένας άνθρωπος που κινείται με αμαξίδιο ήταν προσκεκλημένος σε εκδήλωση που λάμβανε χώρα στη Γερουσία της Βουλής και διαπίστωσε πως το ειδικό μηχάνημα που βοηθά τα άτομα με ειδικές ανάγκες να ανέβουν τις σκάλες που οδηγούν στη συγκεκριμένη αίθουσα, στον πρώτο όροφο, δεν λειτουργεί.

Η Φώφη Γεννηματά, που ήταν ομιλήτρια στη Γερουσία, μόλις το πληροφορήθηκε ζήτησε από τους συνεργάτες της να ειδοποιήσουν αμέσως τον ειδικό γραμματέα της Βουλής. 

Σε λίγα λεπτά υπάλληλοι του Κοινοβουλίου έφτασαν στην είσοδο της Γερουσίας ωστόσο και εκείνοι παρά τις προσπάθειες τους διαπίστωσαν πως το μηχάνημα δεν λειτουργούσε.  Οσες προσπάθειες και αν έγιναν απέβησαν άκαρπες. 
Στελέχη του Κινήματος Αλλαγής είπαν στον καλεσμένο τους να τον ανεβάσουν εκείνοι στη γερουσία κρατώντας το αναπηρικό αμαξίδιο στις σκάλες, ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε όπως είπε για λόγους αξιοπρέπειας.

Η Βουλή ζήτησε συγγνώμη και κάλεσε την εταιρεία που εγκατέστησε το μηχάνημα για επιδιόρθωση. Και η ζωή συνεχίζεται...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.