ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Silver alert τέλος: Βρήκαμε τον Ευκλείδη

Silver alert τέλος: Βρήκαμε τον Ευκλείδη Κύριο

14:32 - 23 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η σιωπή του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή. Ούτε πανηγυρισμοί για τον μεταμνημονιακό προϋπολογισμό, ούτε για τις προσλήψεις, ούτε για τις μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών, ούτε τίποτε.

 

Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν του πολυαρέσουν όλα αυτά τα επεισοδιακά μέτωπα που έχει ανοίξει ο Αλέξης Τσίπρας και ότι ξέρει πως σε τίποτε δεν βοηθούν για την εμπέδωση μίας αίσθησης σταθερότητας και εμπιστοσύνης. Γενικώς, ότι διαφωνεί δηλαδή και με τα δόγματα Πολάκη και με το κυνήγι μαγισσών και με τους πανηγυρισμούς εν γένει, καθώς ξέρει την πραγματικότητα και έχει μία συναίσθηση παραπάνω για το προβληματικό περιβάλλον και το πώς αντιμετωπίζεται η χώρα.

Πάντως, για να σταματήσει την γκρίνια κάποιων νωρίς νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Τσακαλώτος έδωσε κάποια σημεία ζωής.

Από το γραφείο του εκδόθηκε μια λιτή ανακοίνωση με την οποία μας ενημερώνει ότι το απόγευμα θα μιλήσει στην Μυτιλήνη, σε εκδήλωση με το πολύ ιντριγκαδόρικο θέμα: «Το σχέδιο της κυβέρνησης για την ανάπτυξη μετά την έξοδο από τα μνημόνια».  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.