ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάτι ακούγεται για τον υπουργό Οικονομικών του Κυριάκου…

Κάτι ακούγεται για τον υπουργό Οικονομικών του Κυριάκου… Κύριο

12:55 - 25 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εχοντας πάρει πολύ θάρρος από τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν μία βεβαιότητα για την εκλογκή νίκη και την αυτοδυναμία της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να κάνει συζητήσεις για τις υπουργικές θέσεις που θα μοιράσει.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει μιλήσει με συγκεκριμένα πρόσωπα και για την θέση του υπουργού Οικονομικών. Εχει βολιδοσκοπήσει και τεχνοκράτες εκτός κομματικού πλαισίου της ΝΔ και στελέχη με προηγούμενη εμπειρία και κυβερνητική θητεία, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη οριστικές αποφάσεις. Ούτε και απαντήσεις, από εκείνους που θα ήθελε.

 

Ίσως στην προσπάθειά του να πείσει κάποιους να αναλάβουν το υπουργείο Οικονομικών, να τους ενημέρωσε και για τις εναλλακτικές επιλογές του. Προέρχονται, δυστυχώς, από το στενό κομματικό περιβάλλον, εκφράζουν την προσπάθεια διατήρησης ισορροπιών και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και απογοητευτικές.

 

Αν όντως ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται να αναθέσει το συγκεκριμένο υπουργείο σε κάποια από τα πρόσωπα που μαθαίνουμε, τα πράγματα είναι σκούρα, πολύ σκούρα…

 

Αλλά μάλλον η αναζήτηση δεν έχει τελειώσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:58 - 25 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.