ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Και να ‘παιρνες τα 2 χιλιάρικα, θα τα σπατάλαγες». Απίστευτη ατάκα του Πρωθυπουργού σε πυρόπληκτη

«Και να ‘παιρνες τα 2 χιλιάρικα, θα τα σπατάλαγες». Απίστευτη ατάκα του Πρωθυπουργού σε πυρόπληκτη Κύριο

13:57 - 29 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τσιγαράκι (για τον υπουργό Υποδομών), καφεδάκι για τον ίδιο και τον Πρωθυπουργό και μία συζήτηση που καταδεικνύει το απόλυτο τίποτε σε ό,τι αφορά το σχέδιο και τις ενέργειες της κυβέρνησης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, φανερώνονται σε βίντεο από την κουβέντα που είχε ο κ. Τσίπρα στο Μάτι.

 

Πέραν αυτών όμως, το βίντεο από την προχθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή και την σύσκεψη στον καφενέ, δείχνει για άλλη μία φορά την προσέγγισή του για συγκεκριμένα θέματα.

 

Την στιγμή που μοιράζει επιδόματα και κοινωνικά μερίσματα και αυξήσεις της τάξεης των 20 ευρώ μηνιαίως, απαντά σε μία γυναίκα η οποία μίλησε για την η καταβολή των 2.000 ευρώ που δικαιούται, βάσει των όσων είχαν εξαγγελθεί: «και να τα ‘παιρνες, τι θα γινόταν; Θα τα σκόρπαγες, θα τα σπατάλαγες».

 

Σύμφωνα με κάποιους από τους αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, μόιλις ακούστηκε η συγκεκριμένη ατάκα, οι περισσότεροι πάγωσαν και άρχισαν να κοιτιούνται με απορία.

 

Αλλοι θυμήθηκαν ότι ο ίδιος άνθρωπος είναι που πριν από μερικούς μήνες έλεγε ότι το ασφαλιστικό θα λυθεί από μόνο του, καθώς πολλοί από τους σημερινούς 70ρηδες σύντομα θα έχουν εγκαταλείψει τον μάταιο ετούτο κόσμο…

 

Δείτε το βίντεο:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.