ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσπαθεί η Ρένα με μελομακάρονα και κουραμπιέδες, αλλά μάταια…

Προσπαθεί η Ρένα με μελομακάρονα και κουραμπιέδες, αλλά μάταια… Κύριο

14:09 - 10 Δεκ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η Ρένα Δούρου το ‘χει ρίξει στον χαβαλέ. Οι αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα έχουν εσχάτως πολλά χαρακτηριστικά υπέρβασης και μίας αγωνιώδους αναζήτησης άλλης θεματολογίας.

 Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται όμως, είναι ότι όποτε εμφανίζεται πλέον και με όποιον τρόπο, στο μυαλό όλων έρχεται ένα πράγμα: αυτό που εκείνη θέλει να αποφύγει ως θέμα συζήτησης. Μία πυρκαγιά το καλοκαίρι, εκεί κατά τα τέλη Ιουλίου…

 

Γράφει που και που και κάτι άρθρα για την Νέα Δεξιά, την σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη και κάτι τέτοια, αλλά ούτε αυτά αρκούν. Πάλι, το όνομα και η αναφορά του ένα πράγμα θυμίζουν. Αντε δύο. Μία πυρκαγιά και μία πλημμύρα, πριν κάνα χρόνο.

Το τελευταίο της κατόρθωμα στα κοινωνικά δίκτυα ήταν μία … δημοσκόπηση που δημιούργησε, διαφημίζοντας και τις ζαχαροπλαστικές της ικανότητες.

Εγραψε, η περιφερειάρχης – να μην το ξεχνάμε και αυτό: «Σας ακούω. Μελομακάρονο «τίμιο» ή κουραμπιές με φυστίκι Αιγίνης, ο μόνος αξιομνημόνευτος. Θα δώσω συνταγή για το επικρατέστερο».

 

 

 

Μπορεί κανείς να πει ότι με την διατύπωση του ερωτήματος χειραγώγησε και το αποτέλεσμα – γνωστή συζριζαίικη τέχνη – αλλά πάλι, το μελομακάρονο είναι και πιο εύκολο.

 

Για τα μελομακάρονα της Ρένας λοιπόν και για όσους βιάζονται μέχρις ότου δημοσιοποιήσει την συνταγή, να υποθέσουμε ότι το inbox της είναι ανοιχτό…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.