ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Και να ‘θελε να αγιάσει ο Σταύρος, έχει συνάντηση με... τον Κυριάκο

Και να ‘θελε να αγιάσει ο Σταύρος, έχει συνάντηση με... τον Κυριάκο Κύριο

14:34 - 10 Δεκ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Και να ήθελε να αγιάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, έχει μπλέξει τόσο με τις επιλογές του παρελθόντος και τις αμφιταλαντεύσεις του, που δεν μπορεί.

 

Ενώ λοιπόν είχαν οργιάσει τα φιλοκυβερνητικά μέσα για συμφωνία του με τον Κυριάκο, για ανάληψη κυβερνητικού αξιώματος, για το ένα, για το άλλο και γενικώς για όλα, ο Θεοδωράκης βγήκε να διαψεύσει τα πάντα, με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Έλα όμως που το απόγευμα της Δευτέρας έχει ραντεβού με τον… Κυριάκο. Όχι σε κανένα γραφείο, ούτε τετ α τετ, αλλά σε μία εκδήλωση, που δύσκολα της βγάζεις την νεοδημοκρατική ταμπέλα.

 

Είναι η παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη, αντιπροέδρου της ΝΔ, με τίτλο «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις», που παρουσιάζεται στις 6 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

 

Και κύριοι ομιλητές είναι ο Σταύρος, ο Κυριάκος, ο Γ. Παγουλάτος και ο Σωτήρης Ντάλης, με συντονιστή τον Παύλο Τσίμα.

 

Μπορεί κάποιος να εκτιμήσει με βεβαιότητα ότι ο Θεοδωράκης θα διαψεύσει ότι παίρνει μεταγραφή στην ΝΔ, αλλά το ζήτημα είναι ότι έχει μπει σε αυτήν την διαδικασία.

 

Και αυτό δυσκολεύει ούτως ή άλλως πολύ την περιβόητη «αυτόνομη κάθοδο» στις εκλογές, όσο θα καλείται συνεχώς να απολογείται ή να διαψεύδει…

Τελευταία τροποποίηση στις 14:41 - 10 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.