ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τιμητική διάκριση για την ομάδα του «Φιλελεύθερου»

Τιμητική διάκριση για την ομάδα του «Φιλελεύθερου» Κύριο

09:33 - 17 Δεκ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ειδικό τιμητικό Βραβείο για την Προάσπιση της Ατομικής Ελευθερίας θα απονεμηθεί το βράδυ της Δευτέρας στον εκδότη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια και αρχισυντάκτρια Κατερίνα Γαλανού.

 

 

Το βραβείο απονέμεται σε εδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Χίλτον, από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – “Μάρκος Δραγούμης” ( ΚΕΦίΜ ), στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης των βραβείων ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ για την Ελευθερία. 

 

 

 

Οι νικητές των βραβείων ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2018, όπως αυτοί προτάθηκαν από τα Μέλη, το Επιστημονικό και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΦίΜ και στη συνέχεια επιλέχθηκαν από ανεξάρτητη επιτροπή, είναι οι εξής:

 

• Στην κατηγορία Καλλιτέχνης της χρονιάς, o Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

• Στην κατηγορία Δημοσιογράφος/συγγραφέας της χρονιάς, ο Πάσχος Μανδραβέλης.

• Στην κατηγορία Επιχειρηματίας της χρονιάς, οι ιδρυτές της Workable Νίκος Μωραϊτάκης και Σπύρος Μαγιάτης.

• Τα μέλη της επιτροπής είναι οι: Στέφανος Μάνος, Νίκος Δρανδάκης, Κώστας Στούπας, Αγγελική Κοσμοπούλου, Νίκος Ρώμπαπας, Λένα Δραγούμη και Αντύπας Καρίπογλου.

 

Ειδικό τιμητικό βραβείο για τη Συνολική Προσφορά του στην Ατομική Ελευθερία θα απονεμηθεί στον Λέσεκ Μπαλτσερόβιτς, τέως Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Οικονομικών της Πολωνίας, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στη μετάβαση της χώρας από τον κομμουνισμό στη φιλελεύθερη δημοκρατία και την οικονομία της αγοράς.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.