ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όταν η Δήμητρα Ματσούκα συνάντησε τον κυρ Γιάννη…

Όταν η Δήμητρα Ματσούκα συνάντησε τον κυρ Γιάννη… Κύριο

14:07 - 19 Δεκ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο κυρ Γιάννης Μπουτάρης είναι πλέον απελευθερωμένος. Εχει αποφασίσει και δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος, έχει καταχεριάσει (μεταφορικά) την Ντοπούλου για την θρασεία αναφορά της εναντίον του και οδεύει προς την ολοκλήρωση μίας θητείας, αναμένοντας τον διάδοχό του και το πόσο θα λείψει στους Θεσσαλονικιούς μία παρουσία σαν την δική του.

Αν μη τι άλλο, επί οχτώ χρόνια η Θεσααλονίκη είχε έναν δήμαρχο που την έβγαλε από αυτό για το οποίο παραπονείται αφότου αποτέλεσε μέρος του νέου ελληνικού κράτους: την περιφρόνηση από το αθηνοκεντρικό (sic) κράτος. Τον Μπουτάρη δεν τον περιφρόνησε κανείς.

 

Στο τελευταίο διάστημα της δημαρχίας του ο κυρ Γιάννης έχει πλέον την ευκαιρία να κάνει ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Όπως αυτή με την Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δήλωσε καταγοητευμένη από τον δήμαρχο.

 

Ίσως δεν θα μπορούσε να επιθυμεί πιο κολακευτικά σχόλια από αυτά που έγραψε η γνωστή ηθοποιός στο Instagram.

 

«Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή εμμεσα τη δουλειά μου. Κιαυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνηθως μελαγχολικη ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας.που τόλμησε να κάνει το έναυσμα για μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορια της Θεσσαλονικης.Και καποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριεται η ηλικία με αριθμους,όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της»

 

boutarimatsouka

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.