ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Παπαδημούλης κάτι ξέρει για ανασχηματισμό. Μήπως θέλει και υπουργείο;

Ο Παπαδημούλης κάτι ξέρει για ανασχηματισμό. Μήπως θέλει και υπουργείο; Κύριο

15:06 - 02 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Πρωθυπουργός είπε προ ημερών ότι ο Καμμένος δεν πρόκειται να πάει πουθενά, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι γνωρίζουν περισσότερα.

 

Όπως ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο οποίος δήλωσε την Τετάρτη το πρωί στο open TV ότι και ο Καμμένος θα φύγει από την κυβέρνηση και ανασχηματισμός θα γίνει.

 

Είπε ο κ. Παπαδημούλης: «Όλα δείχνουν ότι βαίνει προς ολοκλήρωση η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ αν και εμείς θα θέλαμε να πάμε μέχρι το τέλος της τετραετίας».

 

Και προσέθεσε: «Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα έχουμε κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά από μερικές ημέρες για τεχνικούς λόγους θα έρθει και η κύρωση της διαδικασίας ένταξης στο ΝΑΤΟ και θα πρέπει να αναμένουμε τον ανασχηματισμό που θα προκληθεί, καθώς κάποιοι από τους ΑΝ.ΕΛ. θα φύγουν, ενώ κάποιοι θα είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

 

Αξίζει να συγκρατήσει κανείς το ότι «αν και εμείς θα θέλαμε να πάμε μέχρι το τέλος της τετραετίας».

 

Και ένα ερώτημα που προκύπτει είναι, αφού ο κ. Παπαδημούλης γνωρίζει τόσα πολλά για τους σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα, έχει συζητήσει μαζί του κάτι;

Μήπως επιθυμεί να καταλάβει επιτέλους μία υπουργική θέση και να προετοιμάζεται να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, γνωρίζοντας ότι ζορίζουν τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.