ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κούλογλου βλέπει πάντως εκλογές νωρίτερα…

Ο Κούλογλου βλέπει πάντως εκλογές νωρίτερα… Κύριο

14:07 - 04 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μάλλον δεν ακούν προσεκτικά τον Πρωθυπουργό κάποιοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Ή τα ρουλεμάν της εσωτερικής ενημέρωσης δεν δουλεύουν και τόσο καλά και άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος και μας μπερδεύουν όλους και η αγωνία μας έχει τσακίσει.

 

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα δεν έλεγε ο κ. Τσίπρας ότι ψάχνει Κυριακή για τον Οκτώβριο για να κάνει εκλογές; Επειδή, όπως μας είχε ενημερώσει παλαιότερα, θα εξαντλήσει και το τελευταίο περιθώριο που του δίνει το Σύνταγμα, για να την σπάσει στον Μητσοτάκη που του ζητάει εκλογές εδώ και δύο χρόνια συνεχώς;

 

Τι έρχεται λοιπόν ο Στέλιος Κούλογλου και ανακοινώνει με βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα; Δεν καταλαβαίνει ότι ο Πρωθυπουργός έχει σχέδιο ψυχολογικής εξόντωσης του Κυριάκου;

 

«Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά τον Σεπτέμβριο του 2019. Υπάρχει πλειοψηφία, σύμφωνα με επίσημες πλέον δηλώσεις, για να επικυρωθεί η συμφωνία [των Πρεσπών]», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην Κρήτη.

 

Συνέχισε δε αναπτύσσοντας και το σκεπτικό του πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατραπεί ως δια μαγείας σε κυβέρνηση μειοψηφίας και ανοχής. «Εάν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ θα πάμε σε κυβέρνηση μειοψηφίας με την ανοχή διαφορετικών πολιτικών ομάδων και ανεξαρτήτων βουλευτών, όπως συμβαίνει διεθνώς και για παράδειγμα στην Ισπανία. Το μοντέλο των μεγάλων μονοκομματικών κυβερνήσεων έχει πια τελειώσει».

 

Ευσεβείς πόθοι μπορεί να πει κάποιος, αλλά πάντως αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν και θα συμβούν όλα αυτά τα ωραία και δημοκρατικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.