ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χαλάλι όλα, αφού ο Αλέξης και ο Ζόραν είναι τόσο καλά φιλαράκια

Χαλάλι όλα, αφού ο Αλέξης και ο Ζόραν είναι τόσο καλά φιλαράκια Κύριο

14:26 - 04 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η σχέση Τσίπρα – Ζάεφ έχει πλέον ανέλθει σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τόσο που η συγκίνηση κάποιες φορές είναι μη ελεγχόμενη και το συναίσθημα ξεχειλίζει, ξεπερνώντας τις πολιτικές τυπικότητες και συμβάσεις.

 

Αναδείχθηκαν όλα αυτά προ ημερών, όταν οι δύο φίλοι είχαν επικοινωνία και συνέχαιραν τους εαυτούς τους για την πρόταση της υποψηφιότητάς τους για το Νόμπελ Ειρήνης.

Το πήραν καθώς φαίνεται πολύ στα σοβαρά και το αποκαλύπτει ο Πρωθυπουργός της πΓΔΜ σε συνέντευξή του στην ΕφΣυν: «Όταν μας πρότειναν ως υποψηφίους για το Νόμπελ Ειρήνης έστειλα ένα μήνυμα στον Τσίπρα και του είπα πως είναι μεγάλη μας τιμή, μου απάντησε πως το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς είναι η φιλία μας και το καλύτερο μέλλον για τις χώρες και τους πολίτες. Είμαι ευτυχής γιατί έχω έναν νέο φίλο, τον Αλέξη, και ελπίζω να καλλιεργήσουμε και στο μέλλον την προσωπική μας σχέση, να βρεθούμε εδώ ή στην Αθήνα, πάντα με την ελπίδα και την πεποίθηση ότι οι πολίτες μας, οι χώρες μας, θα γίνουν επίσης ειλικρινείς φίλοι».

Κατόπιν όλων αυτών, μπορεί ή και οφείλει κάποιος εν τέλει να αναγνωρίσει και να παραδεχθεί: χαλάλι όλη η αναστάτωση και η ταραχή που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία των Πρεσπών.

Αν είναι να γεννιούνται τέτοιες φιλίες, οι θυσίες αποκτούν άλλη αξία.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:38 - 04 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.