ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας ανέβαλε το ραντεβού με τα... μάτια της Έλλης

Ο Τσίπρας ανέβαλε το ραντεβού με τα... μάτια της Έλλης Κύριο

14:32 - 07 Ιαν 2019
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για το 2019 είχε αποφάσισε να δώσει την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας, την ώρα που ο Πάνος Καμμένος έχει ερχίσει να απειλεί ακόμα και με το να ρίξει την κυβέρνηση με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως όμως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αναβάλει την ζωντανή του εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την συζήτηση με την Έλλη Στάη για την αμέσως επόμενη ημέρα, την Τετάρτη. 

 

Προφανώς κάτι τέτοιο κρίθηκε επιβεβλημένο (όχι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως αναφέρθηκε, γιατι αυτές θα ήταν ανειλημμένες και με βάση τον προηγούμενο σχεδιασμό), αλλά επειδή την ημέρα εκείνη θα υπάχει μία εικόνα ως προς το τι θα κάνει ο Καμμένος, ο οποίος συγκαλεί την κοινονουλευτική του ομάδα. 

 

Με βάση αυτά θα θελήσει ο κ. Τσίπρας να τοποθετηθεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις αναταράξεις που προκαλεί στην κυβέρνηση. Αναμένεται λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια μηνύματα θα στείλει στον Πάνο Καμμένο ή πώς θα απαντήσει στα μηνύματα που θα του στείλει εκείνος. 

 

Φυσικά ενδιαφέρον θα έχουν ούτως ή άλλως και τα όσα θα έχει να πει για την υπόθεση Novartis, αλλά και για την προγραμματισμένη επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα στις 10 & 11 Ιανουαρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:31 - 07 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.