ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιτέλους, ο Αντώναρος φτιάχνει κόμμα…

Επιτέλους, ο Αντώναρος φτιάχνει κόμμα… Κύριο

12:56 - 08 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επιτέλους, αυτό που πολλοί περίμεναν και ελάχιστοι ομολογούσαν, φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βαγγέλης Αντώναρος θα φτιάξει κόμμα και θα κατέβει με αυτό στις ευρωεκλογές.

 Ο ίδιος δήλωσε το «παρών» τις προάλλες και φαίνεται πως μένουν λίγες οργανωτικές λεπτομέρειες, έως ότου το νέο σχήμα ανοίξει τα φτερά του προς την εκλογική δόξα.

 

Το θέμα είναι βέβαια τι ακριβώς θα υποστηρίζει αυτό το νέο κόμμα. Τον Τσίπρα από τα δεξιά; Τον «Καραμανλισμό»; Το αίτημα (τίνος;) επιστροφής του Καραμανλή; Την υπονόμευση του Μητσοτάκη; Τον Προκόπη Παυλόπουλο;

 

Υπάρχει βέβαια ένα θέμα (τουλάχιστον…).

 

Θα θυμούνται ίσως κάποιοι ότι ο Αντώναρος είχε ξεκινήσει μία φιλόδοξη προσπάθεια πριν από κάποιους μήνες, σε συνεργασία με την Κατερίνα Παπακώστα. Η οποία όμως του την έσκασε και πήγε και έγινε υπουργός του Τσίπρα.

 

Τι θα κάνει τώρα ο Αντώναρος με το νέο κόμμα και χωρίς Παπακώστα; Ή μήπως υπάρχει μυστικό σχέδιο σε εξέλιξη, με ειδικό ρόλο της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη;

 

Αναμένουμε τις πρώτες επίσημες διακηρύξεις και φυσικά την συνέχεια έως τις ευρωεκλογές.  Και, πάνω από όλα, τα αποτελέσματα της κάλπης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.