ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Εφοδος» ΣΥΡΙΖΑίων στο σπίτι του Λιβάνη για την γιορτή του

«Εφοδος» ΣΥΡΙΖΑίων στο σπίτι του Λιβάνη για την γιορτή του Κύριο

13:57 - 18 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ενδεικτική της πρόθεσης και του σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ένα πολιτικό ρεσάλτο στον χώρο του ΠαΣοΚ ήταν η πολυμελής αντιπροσωπεία του στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη την Πέμπτη το βράδυ.

 

Προεξάρχοντος του Πρωθυπουργού και των συνεργατών του, Ν. Παππά, Αλ. Φλαμπουράρη, Δ. Τζνακόπουλου κ.ά. οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης προσήλθαν στην οικία Λιβάνη στην Κηφισιά, προκειμένου να ευχηθούν στο ιστορικό στέλεχος του ΠαΣοΚ και στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου για την ονομαστική του εορτή.

 

Βρίσκονταν ωστόσο καταφανώς σε ξένο χώρο, καθώς η παρουσία εκεί των στελεχών του ΠαΣοΚ ήταν κυρίαρχη.

 

Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, κατά την είσοδο στην στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη. Σύμφωνα με το protothema.gr ο υπουργός Επικρατείας είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Η Φώφη μας εμποδίζει να μπούμε». «Πάντα εγώ θα σας μπλοκάρω, να το θυμάστε αυτό», απάντησε η κυρία Γεννηματά, η οποία λίγο αργότερα είχε έναν μάλλον ψυχρό διάλογο-χαιρετισμό με τον Αλέξη Τσίπρα, που περιορίστηκε στα «γειά σου Φώφη», «γεια σου Αλέξη».

 

Παρόντες ήταν ο Κώστας Λαλιώτης, και πολλά στελέχη της παλαιάς φρουράς του ΠαΣοΚ, αλλά κα της νεότερης, όπως ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Πάυλος Γερουλάνος. Εκεί ήταν μεταξύ άλλων οι: Μιλτ. Παπαϊωάννου, Κώστας Γείτονας, Βάσω Παπανδρέου, Θανάσης Τσούρας, Νίκος Σηφουνάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Απόστολος Κακλαμάνης, Κίμων Κουλούρης κ.ά.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε σχεδόν ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο:

Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νίκος Παππάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Γιάννης Δραγασάκης, Έφη Αχτσιόγλου, Μαριζίλα Ξενογιαννακοπούλου,  Γιώργος Κατρούγκαλος, Μάρκος Μπόλαρης, κ.ά.  Εκεί ήταν και η Ρένα Δούρου.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:22 - 18 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.