ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάπως έτσι έφτασε το Ποτάμι εδώ που έφτασε…

Κάπως έτσι έφτασε το Ποτάμι εδώ που έφτασε… Κύριο

13:54 - 23 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το Ποτάμι έχει όπως φαίνεται πληγεί ανεπανόρθωτα έπειτα από την φυγή βουλευτών του προς τα εδώ και προς τα εκεί. Και επειδή εδώ και έναν χρόνο ο επικεφαλής του διακηρύσσει την συμφωνία του με την λύση του Σκοπιανού, είναι να αναρωτιέται κάποιος με την τελευταία του παρέμβαση.

 

Αξίζει να δει κανείς τις αποφάσεις των τελευταίων μηνών.

Το καλοκαίρι η ΝΔ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας, εν όψει της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών και προκειμένου αυτή να παρεμποδιστεί. Το Ποτάμι τότε σύσσωμο, την υπερψήφισε. Όμως στήριζε την συμφωνία.

 

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας ήδη πάρει με τα νερά του έναν βουλευτή του Ποταμιού, ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Θεοδωράκης και οι εναπομείναντες βουλευτές του δεν την έδωσαν. Όμως στηρίζουν την συμφωνία.

 

Τώρα συζητείται το ενδεχόμενο να καταθέσει νέα πρόταση δυσπιστίας η ΝΔ. Για το ίδιο θέμα. Προκειμένου να παρεμποδιστεί η ψήφιση της συμφωνίας. Και ο Θεοδωράκης δήλωσε ότι αν αυτό συμβεί θα υπερψηφίσει την πρόταση. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να στηρίζει την συμφωνία. Όμως θα ψηφίσει μία πρόταση κατά της κυβέρνησης, ώστε να μην περάσει η συμφωνία.

 

Κάπως έτσι, μπορεί και να περιορίζονται τα ερωτήματα ως προς το πώς έφτασαν τα πράγματα εδώ που έφτασαν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.