ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Ο Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Τι σημαίνει όμως αυτό; Κύριο

12:50 - 28 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι πλέον επίσημο: ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Πριφέρεια Θεσσαλονίκης στις προσεχείς εκλογές.

 

 

 

Εχοντας ή συμπληρώσει 26 χρόνια στα κοινοβουλευτικά έδρανα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ανακοίνωσε μόνος του την Δευτέρα το πρωί ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, τουλάχιστον όχι στην Θεσσαλονίκη…

 

«Υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, μπορώ να σας πω με απόλυτη κατηγορηματικότητα ότι δεν θα είμαι, διότι δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και αυτή η υποχρέωσή μου απέναντι της χώρας», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Βενιζέλος.  

 

Ως προς το ποιος είναι πλέον ο ρόλος του στην πολιτική ζωή, συμπλήρωσε: «Η υποχρέωσή μου είναι να επισημαίνω αυτά που πρέπει να γίνουν στρατηγικά, να χτυπάω του κουδουνάκι του κινδύνου και βεβαίως να αγωνίζομαι για την ανάδειξη του χώρου μας, του προοδευτικού, δημοκρατικού χώρου, της σοσιαλδημοκρατίας, της Κεντροαριστεράς, του προοδευτικού Κέντρου, για να δείξω ότι χωρίς αυτόν τον χώρο δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για τον τόπο, δεν μπορεί να υπάρξει εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική ανάκαμψη».

 

Αν αυτά τώρα σημαίνουν και οδηγούν σε κάποιον θεσμικό ρόλο ή σε ξεκαθάρισμα των πραγμάτων στο ΠΑΣΟΚ, με υποψηφιότητα του κ. Βενιζέλου ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ή και τα δύο, θα το δούμε σύντομα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.