ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η αλλαγή στο look του Παπανδρέου που έκανε εντύπωση…

Η αλλαγή στο look του Παπανδρέου που έκανε εντύπωση… Κύριο

13:35 - 31 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εν μέσω εκκρεμοτήτων στο ΚΙΝΑΛ και εν αναμονή του τι θα απογίνει με τον Γιώργο Παπανδρέου, αν θα δεχθεί να διαλύσει το ΚΙΔΗΣΟ και να ενταχθεί στον ενιαίο φορέα της Φώφης (ΠαΣοΚ reloaded) και αν εν τέλει θα είναι υποψήφιος και πού, ο πρώην Πρωθυπουργός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον Αγιο Δομίνικο.

 

Δεν θέλει και μεγάλο ερώτημα τι έκανε εκεί… Συνεδρίαζε φυσικά το Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας εξακολουθεί να είναι πρόεδρος ο Παπανδρέου.

 

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν ενδιαφέρον και ακαδημαϊκού χαρακτήρα, ως συνήθως. Μίλησαν για τους κινδύνους για τη δημοκρατία, για την κοινωνική συνοχή και τα ανθρώπινα δικαιώματα από την άνοδο του ακραίου λαϊκισμού και του νέο-φασισμού, αλλά και από την αρρύθμιστη χρήση των νέων τεχνολογιών, της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης.


Ωραίο το θέμα, ωραίο και το περιβάλλον, ωραίο και το συμπέρασμα: η αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τις προοδευτικές αξίες, στο πλαίσιο μιας νέας κοινωνικής επανάστασης. Μια χαρά.


Οι πλέον παρατηρητικοί πάντως στάθηκαν σε κάτι άλλο. Στην τολμηρή αλλαγή στο look του Γ. Παπανδρέου. Όπως παρατήρησαν, ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, έχοντας απαλλαγεί εδώ και καιρό από το μουστάκι, αποφάσισε να αφήσει goatee. Θυμίζει λίγο Λένιν, αλλά δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η αλλαγή είναι προάγγελος και πολιτικής στροφής…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.