ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιατί δεν καλεί ο Αυτιάς τον Πάγκαλο;

Γιατί δεν καλεί ο Αυτιάς τον Πάγκαλο; Κύριο

01:10 - 07 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πέραν των όσων χαριτωμένων είπε για τα ελληνοτουρκικά ο Θ. Πάγκαλος την Τετάρτη, επιχείρησε να εκφράσει για μία ακόμη φορά το παράπονό του για την εξαθλίωση στην οποία τον έχει οδηγήσει η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

 

Ο κ. Πάγκαλος επιχείρησε να εκφράσει και πάλι το «παράπονό» του για την εξοντωτική μείωση της σύνταξής του και τις συνθήκες στις οποίες του έχει επιβληθεί να ζει.

 

Πλην όμως, δεν πρόλαβε να αναπτύξει την διαμαρτυρία του. Οι παρουσιαστές της πρωίνής εκπομπής του ΣΚΑΪ τον διέκοψαν, λόγω υπέρβασης του τηλεοπτικού χρόνου (ή μήπως φοβούμενοι ότι θα εκστόμιζε κάτι χειρότερο από το «Οι Τούρκοι έπιασαν τον κώλο του Τσίπρα»;).

 

Και καθώς τον αποχαιρετούσαν, πρόλαβε να πει: «Τώρα που αρχίσαμε να λέμε τα ενδιαφέροντα μου κλείνετε το στόμα... Ο σταθμός σας λέει τι θα γίνει με τους μισθωτούς αλλά δεν λέει τι θα γίνει με τους συνταξιούχους... Να γίνετε συνταξιούχος των 300 ευρώ να δείτε... Κάντε μια επανάσταση εκεί να τα πείτε αυτά τα πράγματα».

 

Θα ήταν ένα ιδανικό θέμα συζήτησης για τις εκπομπές του Γιώργου Αυτιά. Και μία παρουσία του Πάγκαλου εκεί θα ήταν σίγουρα ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.