ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Κόκκινη» στον Μπογδάνο από την ΝΔ

«Κόκκινη» στον Μπογδάνο από την ΝΔ Κύριο

12:42 - 11 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το φαινόμενο είναι σύνηθες και διαχρονικό. Όσο πλησιάζουν εκλογές, πολλοί και διάφοροι προσεγγίζουν τον διαφαινόμενο νικητή, διεκδικούν ή προεξοφλούν υποψηφιότητες και θέσεις και αγωνίζονται «για την παράταξη».

 

Ο καθένας με τον τρόπο του και με τα μέσα που διαθέτει.

Αυτό συμβαίνει και τώρα, όπου βλέπουμε και ακούμε επίδοξους υποψηφίους να δίνουν τον αγώνα τους. Κάποιες φορές όμως ο υπερβάλλων ζήλος οδηγεί σε άγονα πεδία.

 

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον δημοσιογράφο Κ. Μπογδάνο, ο οποίος εδώ και καιρό διακηρύττει το αντισυριζαϊκό και αντικομμουνιστικό του μένος, έχοντας προεξοφλήσει την υποψηφιότητά του με την ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

 

Εμφανίστηκε επευφημούμενος στην πρόσφατη εκδήλωση του Α. Γεωργιάδη στο Μαρούσι, μάλλον πήρε θάρρος από την στήριξη που του παρείχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, όμως λίγες ημέρες μετά ξεπέρασε τα όρια με ένα tweet.  Σε αυτό προέτρεπε Χρυσαυγίτες που ζητούσαν να μπουν τα τανκς στην ΕΡΤ, να ψηφίσουν ΝΔ, με τον υπαινιγμό ότι η επιθυμία τους θα πραγματοποιούνταν.

 

Κατόπιν αυτού, με συνοπτικές διαδικασίες η υποψηφιότητα κάηκε. Να πεις ότι αδικήθηκε ο παρ’ ολίγον υποψήφιος; Δεν το λες…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.