ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές του… sui generis Πολάκη;

Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές του… sui generis Πολάκη; Κύριο

14:45 - 18 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

«Ζημιάρης» μεγάλος αποδεικνύεται ο Πάυλος Πολάκης και απ’ ό,τι φαίνεται σε πολύ λίγο ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει μόνος να τον στηρίζει. Αντε και ο Βερναρδάκης, που έσπευσε την Δευτέρα να πει ότι δεν τρέχει και τίποτε με τις αποκαλύψεις για τα προνομιακά του δάνεια και να του παράσχει ηθική κάλυψη…

 

 

Μπορεί να μην θυμούνται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι όταν είχαν αρχίσει τα παρόμοια στην διάρκεια της διακυβέρνησης Καραμανλή, πάλι κάποιοι διάφορα τέτοια για ηθικά και νόμιμα ψέλλιζαν, όμως η κατάρρευση ήλθε με φόρα και με πάταγο. 

 

Τώρα, στην περίπτωση Πολάκη αρχίζουν και παρατηρούνται τα προδιαγεγραμμένα. Σιγά σιγά ολοένα και περισσότεροι παίρνουν απόσταση - άλλωστε ο Τσίπρας τον έκανε υπουργό και τον κρατά στην κυβέρνηση, όχι κάποιος άλλος. 

 

Προ ημερών, ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Action 24 προτίμησε να μην σχολιάσει τις ασχήμιες του Πολάκη για τον Βασίλη Μπεσκένη. 

 

Την Δευτέρα ο Νίκος Ξυδάκης πήρε αποστάσεις με τον δικό του τρόπο, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.  Στην ερώτηση αν η στάση του Πολάκη κοστίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ξυδάκης απάντησε: «είναι προσωπικές στάσεις, ο κόσμος ξέρει και ξεχωρίζει καθέναν ξεχωριστά. Μένουν εντυπώσεις, μεγεθύνονται, επειδή είναι sui generis ενοχλεί ο Πολάκης. Όταν είσαι ξεχωριστός δεν συμφωνούν όλοι μαζί σου. Στην πολιτική κρίνεσαι από τη στάση σου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.