ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνάντηση Τσίπρα - Παπανδρέου στις αρχές Μαρτίου με πρωτοβουλία της Λούκας

Συνάντηση Τσίπρα - Παπανδρέου στις αρχές Μαρτίου με πρωτοβουλία της Λούκας Κύριο

11:01 - 19 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Και να θέλει κάποιος να αποφύγει τον πειρασμό, λίγα είναι τα στοιχεία που θα τον εμποδίσουν…

 

 

Ενώ λοιπόν αυξάνονται και πληθύνονται τα πρώην στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου τα οποία προσχωρούν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ ή καταλαμβάνουν υπουργικές καρέκλες, μία συνεύρεση του πρώην Πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα πυροδοτεί εκ νέου τα σενάρια που μάλλον κάνουν έξαλλους κάποιους στην Χαριλάου Τρικούπη. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσουν σε εκδήλωση που διοργανώνει στις αρχές Μαρτίου στην Αθήνα η ομάδα της Προοδευτικής Συµµαχίας των Σοσιαλιστών και ∆ηµοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

 

Στην εκδήλωση συµµετέχουν και το γραφείο του ιδρύματος της SPD Friedrich-Ebert-Stiftung στην Αθήνα, ενώ κεντρικό ρόλο παίζει το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής, στο οποίο προεδρεύει η Λούκα Κατσέλη, με πρόσκληση της οποίας παρίστανται οι κ.  Τσίπρας και Παπανδρέου. 

 

Αν τα συνδυάσει τώρα όλα κάποιος - και δύσκολο να μην το κάνει - πόσο δύσκολο είναι να καταλήξει ως προς το προς τα πού οδεύουν τα πράγματα; 

Και πόσο μπορεί να αγνοηθούν αναφορές σαν και αυτή του Γ. Μπαλάφα (που στα κομματικά έχει τον ρόλο του κι αυτός): «Προσωπικά είµαι υπέρ των συγκλίσεων και οι δυνάµεις που καλύπτουν αυτό που ονοµάζεται ΚΙΝΑΛ εξ αντικειµένου µπορούν να αποτελέσουν µαζί µας ένα ευρύ µέτωπο συνεργασίας». 

 

Η ερώτηση ήταν αν είναι καλοδεχούμενος ο κ. Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.