ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χάνεται το κεντροαριστερό όνειρο του Τσίπρα. Οριστική «πόρτα» από Παπανδρέου-Λαλιώτη

Χάνεται το κεντροαριστερό όνειρο του Τσίπρα. Οριστική «πόρτα» από Παπανδρέου-Λαλιώτη Κύριο

13:04 - 25 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι πλέον προφανές. Κάτι στράβωσε στα σχέδια επί χάρτου του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα για την ντεμέκ κεντροαριστερά…

 

Μπορεί να μάζεψε διαφόρους και να περιφέρει διαφόρους άλλους πρώην ΠαΣοΚους να λένε από εδώ και από εκεί το μεγάλος ηγέτης που είναι ο Πρωθυπουργός και πόσο ακροδεξιός είναι ο Μητσοτάκης, όμως φαίνεται ότι δεν τσιμπάει πλέον κανείς.

 

Πρώτα ο Παπανδρέου (γραπτώς) και έπειτα ο Λαλιώτης, με επιστολή στο Βήμα, ξεκαθάρισαν ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πάνε. Και την Δευτέρα το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και το έκανε ακόμη πιο σαφές. Με όσους τον έλεγαν γερμανοτσολιά και Πινοσέτ δεν πρόκειται να συμμαχήσει, είπε. Προσέθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο προοδευτικός δεν είναι και επίσης ότι ο Μωραΐτης και ο Τόλκας έκαναν λάθος. Ούτε επίτροπος συζήτησε να γίνει, όπως είπε, ενώ έθιξε και το καυτό θέμα: ο ΣΥΡΙΖΑ συγκάλυψε τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή και δεν μπορεί να μιλάει και πολύ για προοδευτικά μέτωπα, έχοντας κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Παυλόπουλο και συγκυβερνήτη τον Καμμένο.

 

Κατόπιν αυτών και ενώ η Φώφη Γεννηματά δεν έχει ακόμη δηλώσει κάτι σχετικό, ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε μόνος του και επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα. Κάποιοι θα πονοκεφαλιάζουν με αυτό στην Χαριλάου Τρικούπη, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν και πολλές επιλογές…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.