ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Γέφυρα των νυσταλέων της Κεντροαριστεράς

Η Γέφυρα των νυσταλέων της Κεντροαριστεράς Κύριο

12:11 - 26 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μεγαλεπήβολα σχέδια, θεωρητικές φιοριτούρες, πομπώδεις ονομασίες… Με λίγα λόγια όλο λάδι, αλλά από τηγανίτα τίποτα.

 

Κάπως έτσι μπορεί κάλλιστα να περιγραφεί η φιλόδοξη απόπειρα της «Γέφυρας», μίας νεφελώδους πρωτοβουλίας, η οποία υποτίθεται ότι φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως σύνδεσμος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και… τίνος άραγε;

 

Λένε οι εμπνευστές ότι η γέφυρά τους ενώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με την σοσιαλδημοκρατία. Μόνο που η σοσιαλδημοκρατία δεν το ξέρει, απ’ ό,τι φαίνεται.

Γιατί στην εκδήλωση της Δευτέρας στο Polis Art Café, παρόντες ήταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, ο Παπαχριστόπουλος, η Ρεπούση και ο Μπίστης και ο Ραγκούσης. Με λίγα λόγια, οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι κρυπτοσυριζαίοι, που για κάποιον λόγο επιμένουν να καμουφλάρονται ενώ όλοι τους έχουν δει.

 

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, η φάση μάλλον με μνημόσυνο έμοιαζε. Στο στιγμιότυπο είναι φανερό ότι τους περισσότερους κοντεύει να τους πάρει ο ύπνος, από τον Σκουρλέτη και την Τασία, μέχρι τον Βούτση. Ο Σεβαστάκης μάλλον μοιάζει να έχει υπαρξιακές αναζητήσεις, ο Δανέλλης κάνει ούτως ή άλλως πάντα τον σοβαρό, ενώ ο κεντροαριστερός Παπαχριστόπουλος ως συνήθως παίζει με το τηλέφωνό του.

 

Αν οι εικόνες αποδίδουν την ατμόσφαιρα, η σύναξη αυτή των νυσταλέων δείχνει πολλά για τις προοπτικές του εγχειρήματος…

Τελευταία τροποποίηση στις 12:13 - 26 Φεβ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.