ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μπουτάρης καίει το σενάριο της υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Ο Μπουτάρης καίει το σενάριο της υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές Κύριο

13:23 - 27 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα στην αναστάτωση από τις δήθεν τεκτονικές αλλαγές που συντελούνται στην Κεντροαριστερά, οι γραμμές πληροφόρησης και διακίνησης της κυβερνητικής προπαγάνδας εφηύραν τις προηγούμενες ημέρες ένα ακόμη πικάντικο νέο.

 

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είχε δεχθεί πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς στο πλαίσιο της διεύρυνσης, της προοδευτικής συμμαχίας και όλων αυτών των ωραίων σχεδίων.

Ηλθε έπειτα και η υπογραφή του Μπουτάρη υπέρ της πρωτοβουλίας της «Γέφυρας» και περιέπλεξε τα πράγματα, δημιουργώντας σε κάποιους την εντύπωση ότι ο δήμαρχος ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και να στρατευτεί στο πλευρό του Τσίπρα.

Κατανοώντας λοιπόν ότι η καλλιέργεια όλου αυτού του κλίματος από τα συριζαίικα κανάλια πληροφόρησης μόνο καλό δεν του κάνει, ο Μπουτάρης αναγκάστηκε την Τρίτη να διαψεύσει τα περί καθόδου του στις ευρωεκλογές.

Σε σχετική του ανακοίνωση ανέφερε:

«Ουδέποτε δέχτηκα πρόταση, ούτε από τον πρωθυπουργό, ούτε από κάποιον άλλον να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν έχω καμία πολιτική φιλοδοξία, ούτε ενδιαφέρθηκα ποτέ να μεταπηδήσω στην κεντρική πολιτική σκηνή. Επειδή, όμως, ορισμένοι επιμένουν να διαδίδουν παντελώς ανυπόστατες φήμες, επαναλαμβάνω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η πολιτική μου καριέρα άρχισε και θα τελειώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.