ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το πρώτο άτυπο ντιμπέιτ Τσίπρα - Μητσοτάκη

Το πρώτο άτυπο ντιμπέιτ Τσίπρα - Μητσοτάκη Κύριο

08:00 - 28 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ενα πρώτο, άτυπο - έστω και εξ αποστάσεως, προεκλογικό ντιμπέιτ μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται την Παρασκευή στο τέταρτο Φόρουμ των Δελφών.

 

 

Ο Πρωθυπουργός έχει προγραμματιστεί να μιλήσει την Παρασκευή το βράδυ, κλείνοντας την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου. Πιθανώς θα εισπράξει χειροκροτήματα για την συμφωνία των Πρεσπών, πιθανώς θα μιλήσει για τα εικονικά πολιτικά ανοίγματα που σχεδιάζει, και μάλλον θα δώσει έναν πρώτο προεκλογικό τόνο. 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει εμφανιστεί νωρίτερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, έχοντας επιστρέψει από το ταξίδι του στην Μόσχα. Θα συνομιλήσει με τον δημοσιοράφο των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ και προφανώς και εκείνος θα έχει την πρόθεση να δώσει ένα σαφές στίγμα για τα σχέδιά του εν όψει εκλογών και κυρίως για το διάστημα έπειτα από αυτές. 

 

Και οι δύο θα αποχωρήσουν και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. 

 

Ο κ. Τσίπρας την Κυριακή θα μιλήσει στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ήδη έχει περιγράψει το πρόταγμα: την απεύθυνση του πλατιού καλέσματος στις δήθεν προοδευτικές δυνάμεις. 

 

Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά και απ΄ τα πολλά στα λίγα, που έλεγε και ο Καζαντζίδης…

Τελευταία τροποποίηση στις 10:43 - 28 Φεβ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.