ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η εγκάρδια συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στους Δελφούς

Η εγκάρδια συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στους Δελφούς Κύριο

15:06 - 01 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚO FORUM ΔΕΛΦΩΝ Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα του πρώτου διημέρου στο εφετινό Φόρουμ των Δελφών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Πρωταγωνιστές ήταν ο Νίκος Κοτζιάς και ένας επισκέπτης - έκπληξη, που κάποιια στιγμή μπήκε στην αίθουσα όπου μιλούσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών. 

Ηταν ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος αναδεικνύεται σε έναν από τους πλέον περιζήτητους ομιλητές της εφετινής διοργάνωσης. Είναι ομιλητής σε μία συνεδρία και έχει προγραμματίσει αρκετές συνεντέυξεις με ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

 

Στο τέλος του πάνελ του κ. Κοτζιά, οι δύο παλιοί γνώριμοι χαιρετήθηκαν με εγκαρδιότητα και τρόπο που έκανε μεγάλη εντύπωση σε πολλούς. Σε όσους τουλάχιστον δεν γνώριζαν την σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους όλα τα τελευταία χρόνια και όσο προχωρούσαν οι συζητήσεις για την συμφωνία των Πρεσπών. 

Όπως προανήγγειλε δε ο κ. Κοτζιάς, ο Νίκολα Ντιμιτρόφ θα περιλαμβάνεται στους ομιλητές μίας διημερίδας που θα διοργανώσει ο πρώην ΥΠΕΞ σε μερικές εβδομάδες.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:12 - 01 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.