ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι να λέει η Μπέτυ Μπαζιάνα για το «ραντεβού» του συντρόφου της με την Σκάρλετ;

Τι να λέει η Μπέτυ Μπαζιάνα για το «ραντεβού» του συντρόφου της με την Σκάρλετ; Κύριο

12:45 - 04 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το αστείο του Πρωθυπουργού με την Σκάρλετ Γιόχανσον στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ομολογουμένως κρύο.

 

Επειδή ο Τσακαλώτος είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι θα ήθελε κι εκείνος να μειωθούν τα υπερπλεονάσματα, αλλά ότι δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, όπως δεν είναι και η πραγματοποίηση της δικής του επιθυμίας να βγει για κοκτέιλς με την Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Πρωθυπουργός θεώρησε ότι μπορεί να πάρει αφορμή από το αστείο και είπε τα εξής: «Εγώ, δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης συμφωνεί, διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη ότι μπορεί να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί. Αφού λοιπόν η αντιπολίτευση που υπέγραψε για 4,5% ξαφνικά έχει μεγάλο πόνο για τα πλεονάσματα, να συμφωνήσουμε μαζί μια κοινή θέση απέναντι στους εταίρους μας και δανειστές μας για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης για περαιτέρω μείωση».

 

Βέβαια ο κ. Τσίπρας έκανε πως δεν άκουσε τον κ. Μητσοτάκη δύο ημέρες νωρίτερα, όπου από τους Δελφούς είχε δηλώσει πως για εκείνον η μείωση των υπερπλεονασμάτων θα έχει ως προϋπόθεση την ταχεία εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, οι οποίες και θα αλλάξουν το οικονομικό κλίμα.

 

Το θέμα όμως είναι άλλο εν προκειμένω: Η Μπέτυ Μπαζιάνα αισθάνεται άραγε κολακευμένη από αυτό το «αστείο» του συντρόφου της;

 

Και εν πάση περιπτώσει, αφού «το 'χει» ο Πρωθυπουργός με την Σκάρλετ, γιατί δεν το κλείνει το ραντεβουδάκι;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.