ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τζουμάκας σπάει το «ρεκόρ» Πολάκη

Ο Τζουμάκας σπάει το «ρεκόρ» Πολάκη Κύριο

13:26 - 07 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ρεκόρ μέχρι στιγμής πρέπει να το κατείχε ο Παύλος Πολάκης. Στην ιστορική εκείνη εμφάνισή του στην ΕΡΤ προ ημερών είχε μιλήσει ανενόχλητος και χωρίς παρεμβολές για περίπου μία ώρα, με το σερί του χωρίς ερώτηση και διακοπή να είναι γύρω στα 10-11 λεπτά προτού τον διακόψει ο ενοχλητικός Κώστας Παπαχλιμίντζος.

 

Το ρεκόρ όμως έσπασε την Τετάρτη το μεσημέρι. Από ένα πρόσωπο που είχε απουσιάσει καιρό από την δημοσιότητα και επανήλθε στην εκπομπή «Άλλη Διάσταση».

 

Ήταν ο Στέφανος Τζουμάκας. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρωταγωνιστής επί των ημερών όλων των ηγεσιών από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτης έως τον Γιώργο Παπανδρέου και τις αρχές της μνημονιακής περιόδου. Τότε διεκδίκησε την ηγεσία, δεν την πήρε και απομακρύνθηκε. Ιδρυσε ένα κόμμα σοασιαλιστικό, πήρε καμιά 10ριά χιλιάδες ψήφους στις ευρωεκλογές και τέλος.

 

Επειδή λοιπόν ο λαός της Κεντροαριστεράς, μέρες που ‘ναι, έχει ανάγκη από τέτοιες φωνές, ο Στέφανος Τζουμάκας πήρε τον λόγο στην κρατική συχνότητα και τον κράτησε επί 28 ολόκληρα λεπτά. Είπε τον Σημίτη «πρώτο Σόιμπλε», το ΚΙΝΑΛ «δεξιό κόμμα», τα στελέχη του «ξεπουλημένους» και «προσκυνημένους» ενώ σε ρυθμούς Μεγαλοοικονόμου και αυτός, εγκωμίασε τον Τσίπρα που «μας έβγαλε από τα μνημόνια».

 

Ούτε ο Πολάκης θα τα κατάφερνε καλύτερα, οπότε το ρεκόρ Τζουμάκα κατακτήθηκε επαξίως… Το εγχείρημα της νέας κεντροαριστεράς είναι πράγματι ελπιδοφόρο και προχωρεί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.