ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστροφή Ρουσόπουλου 15 χρόνια μετά το «πάρτι-πάρτι στις 7 του Μάρτη»

Επιστροφή Ρουσόπουλου 15 χρόνια μετά το «πάρτι-πάρτι στις 7 του Μάρτη» Κύριο

16:24 - 07 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πριν από ακριβώς 15 χρόνια, στις 7 Μαρτίου του 2004 η ΝΔ κέρδιζε τις εκλογές, ο Κ. Καραμανλής γινόταν Πρωθυπουργός και ο Θ. Ρουσόπουλος ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στην χώρα.

 

Πέρασαν τα χρόνια, η κυβέρνηση εκείνη έκανε τα γνωστά της κατορθώματα και ο Ρουσόπουλος για πολλούς και διάφορους λόγους έπεσε στην  πολιτική αφάνεια. Ανήμερα λοιπόν της επετείου νίκης της ΝΔ, ο Μητσοτάκης επανέφερε και επισήμως τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο στην επικαιρότητα. Συναντήθηκαν στην Πειραιώς και ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών.

 

Πόσο όλα αυτά συμβάλλουν στην διαδικασία ανανέωσης που ευαγγελίζονται στην ΝΔ είναι ένα ερώτημα, εν τέλει όμως οι πολίτες θα αποφασίσουν.

 

Ο κ. Ρουσόπουλος πάντως δήλωσε ότι  συστρατεύεται «στην πολιτική αλλαγή που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ελπίδα που δίνει στην πατρίδα μας. Με οδηγό μια νέα νοοτροπία παντού. Στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία. Δουλειές για περισσότερους Έλληνες. Να μη φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό. Σεβασμός στην αξιοπρέπεια όσων πάλεψαν μια ολόκληρη ζωή και έφτασαν σήμερα να νιώθουν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι».

 

Ο Βουλγαράκης περιμένει ακόμη μήπως και πάρει κανένα τηλεφώνημα ή αν θα κάνει την χαλάστρα στην ΝΔ ως υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.