ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ποιος αποφασίζει για την υποψηφιότητα του Αυτιά με την ΝΔ;

Ποιος αποφασίζει για την υποψηφιότητα του Αυτιά με την ΝΔ; Κύριο

13:07 - 14 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ενώ απομένουν κάποιες κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και καθώς ο συνωστισμός δημοσιογράφων υποψηφίων στις εκλογές (εθνικές, ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές) μεγαλώνει, υπάρχουν κάποια ονόματα που ακούγονται όλο και συχνότερα.

 

Μεταξύ αυτών και εκείνο του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος πάντως έχει αρχίσει να κάνει και προεκλογικές εμφανίσεις, προς το παρόν συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής και φωνάζοντας το ευφάνταστο σύνθημα «ούλοι, ούλοι, ψηφίζουμε Πατούλη»…

 

Θα είναι εν τέλει ο Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ; Και πόσο θα είναι το ναι ή το όχι αποκλειστικά θέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη;

 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πάντως, με την ιδιότητα του επικεφαλής της ευρωλίστας της ΝΔ, σχεδόν έχρισε υποψήφιο τον γνωστό δημοσιογράφο.

 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και απατώντας σε σχετική ερώτηση, είπε αρχικώς «θα δούμε». Στην συνέχεια είπε το κλασικό: «είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου του κόμματος» (οπότε το «θα δούμε» τι σήμαινε;). Και εν τέλει ανέφερε: «Το έχω πει όμως και στον κ. Μητσοτάκη, ότι κάνει πολύ καλή επιλογή και το ήξερε και ο Αυτιάς». Και κατέληξε: «Εγώ δεν αφαιρώ ούτε προσθέτω κανέναν. Θεωρώ όμως ότι ο Γιώργος Αυτιάς  “προσθέτει”, δεν “αφαιρεί”. Και το έχω πει και στον κ. Μητσοτάκη».

 

Ακολούθησε το γνωστό, το διάσημο χαμόγελο Μεϊμαράκη, που πιθανώς έλεγε περισσότερα από τα λόγια του…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.