ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επανεμφάνιση Σημίτη με ομιλία στην Θεσσαλονίκη

Επανεμφάνιση Σημίτη με ομιλία στην Θεσσαλονίκη Κύριο

13:29 - 18 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μάλλον σε διαφορετικό και πάντως πιο σαφές πλαίσιο από τον Γιώργο Παπανδρέου και τα ήξεις αφήξεις ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, αναμένεται πάντως να είναι η τοποθέτηση του Κώστα Σημίτη το απόγευμα της Δευτέρας.

 

Κάνοντας την έκπληξη, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν συνηθίζει τις δημόσιες παρεμβάσεις, προτιμώντας την αρθρογραφία ή έστω κάποιες γραπτές δηλώσεις όποτε κρίνει σκόπιμο, μιλά σε ανοιχτή εκδήλωση του Δικτύου Σύγχρονων Δημοκρατών, με τον εύλογο τίτλο: «Τέρμα στην Αποτελμάτωση».

 

 

Η κίνηση θεωρείται πως είναι μία συσπείρωση στελεχών του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο του ΚΙΝΑΛ και η συμμετοχή του Κ. Σημίτη ερμηνεύεται ως ενδεικτική της διάθεσής του να συμβάλλει στο εγχείρημα και στην προσπάθεια αντεπίθεσης εν όψει εκλογών.

 

 

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ούτως ή άλλως οριοθετήσει την πολιτική του θέση έναντι της σημερινής κυβέρνησης και η παρέμβασή του, πιθανώς και να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να λησμονείται ότι ο Σημίτης στοχοποιήθηκε προ μηνών με αφορμή την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, δέχθηκε κριτική από τον κυβερνητικό Τύπο, ενώ σε βάρος τους είχε διαταχθεί ακόμη και ο έλεγχος των τραπεζικών του λογαριασμών.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:32 - 18 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.