ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του ΚΙΝΑΛ…

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του ΚΙΝΑΛ… Κύριο

12:33 - 19 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο η κυβέρνηση παραπαίει και όσο ο Πρωθυπουργός γαργαλιέται κατά τα όσα ο ίδιος είπε, με το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών, παράξενα πράγματα συμβαίνουν στο ΚΙΝΑΛ.

 

 

Και φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να απαλλαγούν από πληγές του παρελθόντος. Γκρινιάζουν, ρίχνουν καρφιά και μοιάζουν έτοιμοι να αρπαχτούν.

Η Δευτέρα ήταν κατά κάποιον τρόπο χαρακτηριστική ημέρα για τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

 

Επειτα από διαδοχικές παρεμβάσεις του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος εξέφρασε την συμπάθειά του για τον Τσίπρα και περιέγραψε τις διαχωριστικές γραμμές από την ΝΔ, εμφανίστηκε με δημόσια ομιλία ο Κ. Σημίτης. Και τα είπε αρκετά ξεκάθαρα.

 

Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Πρόκειται για μια κυβέρνηση που έχει ως κύριο στόχο την εξουσία, που δημαγωγεί και αλλάζει την επιχειρηματολογία της ανάλογα με την περίσταση, που καταφεύγει σε μεγαλοστομίες και στη συγκάλυψη της πραγματικότητας, την οποία μαθαίνουμε τελικά από τις Βρυξέλλες».

 

Σε ό,τι αφορά τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο κ. Σημίτης ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση των δυνάμεων της προοδευτικής αριστεράς στο πλαίσιο του ΚΙΝΑΛ ώστε να συνεχισθεί ο δημιουργικός διάλογος για τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Περίπου την ίδια ώρα ο e-κύκλος του Β. Βενιζέλου διοργάνωνε εκδήλωση για τις σχέσεις εκκλησίας κράτους. Και επειδή εκεί παρευρέθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, το γραφείο Τύπου του ΚΙΔΗΣΟ αποφάσισε να ανάψει φωτιές.

 

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση-παράπονο-καταγγελία κατηγόρησε συγκεκριμένη ιστοσελίδα για το πώς παρουσίαζε θετικά την συνεύρεση Βενιζέλου – Τασίας, ενώ εν γένει είναι επικριτική για τον Παπανδρέου και μετά από πολλά υπαινικτικά και ασαφή, κατέληγε με το δηλητηριώδες αλλά και μάλλον ακατανόητο σχόλιο: «Για να μην τα πολυλογούμε, λοιπόν και συμπερασματικά: Αν στηρίζεις, με οποίο τρόπο, δεξιά, ουδέν θέμα» και «Τέλος, κρατήστε κάτι: το επόμενο μεγάλο πρόβλημα για όλους αυτούς που αντιδρούν έτσι, θα είναι η υπεράσπιση της αυτονομίας της Παράταξής μας».

 

Αβυσσος…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.