ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αξέχαστες εμπειρίες στην Μακεδονία για τον Νίκο Παππά

Αξέχαστες εμπειρίες στην Μακεδονία για τον Νίκο Παππά Κύριο

13:03 - 20 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με την παράξενη αντίληψη περί πολιτικής και λήθης που τους διακατέχει, οι εγκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να πιστεύουν στο αδύνατο. Πιθανώς μένοντας πιστοί σε εκείνο το ωραίο, αλλά αφελές σύνθημα του Μάη του ’68, «είμαστε ρεαλιστές, επιδιώκουμε το αδύνατο»…

 

Το αδύνατο εν προκειμένω είναι η εκλογική τους διάσωση στην Μακεδονία και την Βόρειο Ελλάδα εν γένει, όπου καθώς φαίνεται πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν το «ματσάκι». Και με αυτά κατά νου, δεν διστάζουν να κάνουν και περιοδείες στην περιοχή.

 

Μόνο που εκεί βλέπουν ότι το αδύνατο παραμένει αδύνατο. Το διαπίστωσε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είχε σχεδιάσει μία περιοδεία στο Κιλκίς, την Βέροια και την Βεργίνα. Στο Κιλκίς έφαγε την Τρίτη το κράξιμο της ζωής του και μίλησε σε μία άδεια αίθουσα. Και κατόπιν ωρίμου σκέψεως προτίμησε να ματαιώσει τις επισκέψεις στις άλλες πόλεις και να επιστρέψει στην Αθήνα.

 

Ελήφθη το μήνυμα; Δεν είναι και απολύτως βέβαιον, ειδικώς όσο στο Μαξίμου και στην… ελληνική NASA εξακολουθούν να πιστεύουν ότι όσοι αντιδρούν στην παραφωνία των Πρεσπών είναι ακροδεξιοί και ανόητοι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.