ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αρχισαν τα όργανα μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ: Πελεγρίνης αποδοκιμάζει Λοΐζου

Αρχισαν τα όργανα μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ: Πελεγρίνης αποδοκιμάζει Λοΐζου Κύριο

13:25 - 20 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ομολογουμένως, οι επιλογές του Πρωθυπουργού για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μία πρωτοτυπία. Όχι μόνο επειδή βγαίνουν οι σκελετοί από τα ντουλάπια, όπως στην περίπτωση της Μυρσίνης Λοΐζου, τις αναρτήσεις της για Κουφοντίνες, Ξηρούς κλπ. και τα κηρύγματα μίσους.

 

Ούτε επειδή με αφορμή τις ανακοινώσεις ο κ. Τσίπρας δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται την παρουσία του στο Μέγαρο Μαξίμου, μετατρέποντάς το σε χώρο συνεστιάσεων των υποψηφίων.

Ένα νέο στοιχείο της σύνθεσης του ευρωψηφοδελτίου είναι και ότι συνυποψήφιοι της κ. Λοΐζου δεν διστάζουν να της ασκήσουν κριτική και παίρνουν αποστάσεις από τα λεγόμενά της. Προφανώς και για εκλογικούς λόγους, αφού ο καθένας κυνηγάει τον σταυρό για την είσοδο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.  

 

Προφανώς, η εικόνα που διαμορφώνεται όταν ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής την πέφτει σε μία άλλη υποψήφια του ιδίου συνδυασμού, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Το έκανε πάντως χωρίς δισταγμούς και περιστροφές ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θεοδόσης Πελεγρίνης την Τετάρτη το πρωί.

 

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είπε ορθά κοφτά: «Πρέπει να προσέχει κανένας τι λέει από πριν. Δεν θα μπω στη διαδικασία των προθέσεων, αυτό που θα πω είναι ότι διαφωνώ με δηλώσεις τέτοιου τύπου». Είχε δε ξεκινήσει λέγοντας το όχι και πολύ κολακευτικό: «Δεν την ήξερα, ήξερα τον πατέρα της ως μουσικό», το οποίο κάλλιστα μπορεί να ερμηνευτεί ως αιχμή για το πώς εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο η κ. Λοΐζου…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.