ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο υπουργός με τις μαγικές ικανότητες

Ο υπουργός με τις μαγικές ικανότητες Κύριο

14:26 - 20 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μία διαφορετική εκδοχή για το πώς μπορεί κάποιος να πει ότι αναβάλει μία εκδήλωση, αλλά και για το ότι μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο – τουλάχιστον – μέρη, προσφέρει ένα δημοσίευμα του κυβερνητικού ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Όπως γράφτηκε και σε άλλον Ανεμοδείκτη, η ψυχρολουσία που δέχθηκε ο Νίκος Παππάς στην Βόρειο Ελλάδα με τις αποδοκιμασίες για την συμφωνία των Πρεσπών και την μαζική αποχή ακροατών από την ομιλία του στο Κιλκίς, οδήγησαν στην απόφαση να ματαιώσει τις επισκέψεις στην Βεργίνα και την Βέροια.

 

Όμως, όπως ενημέρωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ και διαστήματος έχει υπερφυσικές δυνατότητες. Θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα ψηφίσει στην ονομαστική ψηφοφορία για την διάσωση της κυβερνητικής πλειψηφίας μέσω της άρσης του ασυμβίβαστου όσων βουλευτών θα είναι και υποψήφιοι ευρωβουλευτές και έπειτα θα επιστρέψει ώστε στις 8 το βράδυ να μιλήσει στην Βέροια.

 

«Λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Βουλή, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς αναχώρησε για την Αθήνα, αλλά θα επιστρέψει στην πόλη της Βέροιας -όπου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει περιοδεία όλη μέρα, σήμερα. Και στις 8 το βράδυ, θα έχει -όπως είχε αναγγελθεί- πολιτική ομιλία με θέμα, “Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας”, στον Πολυχώρο “Ελιά”».

 

Αναμένουμε νεότερα για την ολοκλήρωση αυτού του άθλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.