ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν «στέκεται» η Λοΐζου στο ευρωψηφοδέλτιο του Τσίπρα

Δεν «στέκεται» η Λοΐζου στο ευρωψηφοδέλτιο του Τσίπρα Κύριο

15:14 - 22 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Από την πρώτη στιγμή η υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου φάνηκε ότι ήταν πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είτε οι αναρτήσεις της για την 17Ν, είτε οι υβριστικές της απαντήσεις στους επικριτές της, φάνηκε ότι αρνητικές εντυπώσεις δημιουργούσαν, παρά νοσταλγία με αφορμή το επώνυμό της…

 

Η ίδια έλεγε τις προάλλες ότι «είναι ένας κανονικός άνθρωπος…». Φάνηκε ότι είναι τόσο κανονικός, που επί σειρά ετών εισέπραττε παρανόμως την σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

 

Όπως έγινε γνωστό, πριν από δύο χρόνια καταδικάστηκε πρωτοδίκως για οφειλές 52.000 ευρώ προς το δημόσιο εξ αυτού του λόγου, πλέον προσαυξήσεων και εκκρεμεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό σε μερικές εβδομάδες.

«Στέκεται» υπό αυτούς τους όρους η Μυρσίνη Λοΐζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ; Ορισμένοι επιμένουν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο και ότι αναζητείται η φόρμουλα της απόσυρσής της. Κατά πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και δρομολογήθηκε η αποπομπή της.

 

Κάποιοι μάλλον έχουν μετανιώσει για τις ατυχείς επιλογές των προσώπων εν όψει ευρωεκλογών και πιθανότατα και για τις σέλφι στην βεράντα του Μαξίμου…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:00 - 22 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.