ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Προβοκάτσιες» στις παρελάσεις; Ξύπνησαν αναμνήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ…

«Προβοκάτσιες» στις παρελάσεις; Ξύπνησαν αναμνήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ… Κύριο

15:34 - 22 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κάτι περίεργες αναμνήσεις φαίνεται ότι ξυπνούν στον ΣΥΡΙΖΑ… Τώρα που βλέπουν την κατάρρευση να έρχεται θυμούνται το 2011. Τότε που έξαλλοι «αγανακτισμένοι» οργίαζαν και τίναζαν στον αέρα τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, προκαλώντας το χάος και ασκώντας επί της ουσίας βία και τρομοκρατία.

 

Οι αναμνήσεις όμως προκαλούν φόβο και ανησυχία. Επειδή τώρα στην κυβέρνηση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και επειδή όπου βρεθούν και όπου σταθούν τα στελέχη του αντιμετωπίζουν την κατακραυγή λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών.

Και επειδή έρχεται παρέλαση για την 25 Μαρτίου.

 

Κατά την πονηρή και προσφιλή τους τακτική λοιπόν, οι αριστεροί εγκέφαλοι του κόμματος σπεύδουν να καταγγείλουν προβοκάτσιες στις παρελάσεις. Και μάλιστα με σχετική βεβαιότητα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης «προέβλεψε» ότι ακροδεξιοί θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια «ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων».

 

Όπως είπε: «Την Δευτέρα είναι 25η Μαρτίου. Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν οργανωμένοι ακροδεξιοί θύλακες που θα προσπαθήσουν για ακόμα μία φορά να δημιουργήσουν μια ψεύτικη εικόνα». Και αφότου είπε αυτά τα εμπνευσμένα, δεν κρατήθηκε και κάλεσε την ΝΔ να… περιφρουρήσει τον εορτασμό της εθνικής επετείου και να αποστασιοποιηθεί όσους θελήσουν να εκφράσουν λαϊκή αγανάκτηση.

Η εύλογη απορία είναι: Η τακτική των προληπτικών προσαγωγών δεν είναι αποτελεσματική, όπως έλεγε η κυρία Παπακώστα; Ή εφαρμόζεται κατά περίπτωση;

 

Αν αυτά δεν είναι ενδείξεις πανικού, τι είναι;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.