ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι Τούρκοι απειλούν, εμείς πάμε κολυμπώντας;

Οι Τούρκοι απειλούν, εμείς πάμε κολυμπώντας; Κύριο

16:03 - 26 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αυτό που συνέβη κατά την μετάβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι, όταν τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Πρωθυπουργού.

 

Με όσα γίνονται και λέγονται και ενώ η Αθήνα φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει την κατευναστική λογική όσο ο Ερντογάν και οι δικοί του απειλούν καθημερινώς, τα ερωτήματα για το πού θα πάει αυτό το τροπάρι είναι πολλά.

 

Το ζήτημα είναι ότι όταν ο άλλος λέει και ξαναλέει πώς οι Τούρκοι πέταξαν τους Ελληνες στην θάλασσα το ’22, κάπως πρέπει να προσέχουν όλοι με ποιον τρόπο απαντούν.

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν, μιλώντας για το περιστατικό της παρενόχλησης του ελικοπτέρου του από τα τουρκικά μαχητικά την 25η Μαρτίου, είπε μεταξύ των άλλων και αυτά:

 

«Πρέπει να ξέρουν ότι αυτές οι ανόητες ενέργειες δεν έχουν νόημα. Χαλάνε κηροζίνη και βενζίνη τσάμπα.  Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα φτάσει σε κάθε πλευρά της Ελλάδας ακόμη και αν πρέπει να πάει κολυμπώντας. Αν χρειαστεί θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να υπερασπιστούμε το δίκιο και την κυριαρχία μας».

 

Η τελευταία φράση θα αρκούσε.

 

Αυτές για τις βενζίνες και το κολύμπι όμως ήταν μάλλον ατυχείς. Και πάντως, είναι βέβαιον ότι με τέτοια δεν πτοούνται ο Ερντογάν και οι επιτελείς του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.