ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Πρωθυπουργός φωτογράφησε τα τουρκικά μαχητικά, αλλά δεν τα δείχνει

Ο Πρωθυπουργός φωτογράφησε τα τουρκικά μαχητικά, αλλά δεν τα δείχνει Κύριο

13:42 - 27 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ήταν κάπως άτσαλο εξ αρχής. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δήλωσε δημοσίως φτάνοντας στο Αγαθονήσι την Δευτέρα, ότι το ελικόπτερό του παρενοχλήθηκε από τουρκικά μαχητικά καθώς πετούσε προς το νησί.

 

Τώρα έγινε ακόμη πιο άτσαλο.

 

Σε τηλεοπτικά πλάνα που μοιράστηκαν στα κανάλια, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται μέσα στο ελικόπτερο να φωτογραφίζει ή να βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο τις παρενοχλήσεις, ενώ σε μία σειρά εικόνες του προσωπικού του φωτογράφου που δημοσιευτηκαν στο militaire.gr, εμφανίζεται εξαιρετικά ψύχραιμος και στοχαστικός να μελετά διάφορα έγγραφα εν πτήσει ή να ατενίζει με αυτοπεποίθηση τους ουρανούς… Ή μήπως αναπολούσε τις στιγμές που τέτοιες πτήσεις τις έκανε παρέα με τον Πάνο τον Καμμένο;

 

Είναι σαφής η απόπειρα του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου να περάσει την τυπική εικόνα του Μεγάλου Ηγέτη, στα πρότυπα του παρελθόντος και με την αισθητική άλλων καθεστώτων.

 

Παρά ταύτα, το να απαθανατίζει ένας Πρωθυπουργός με το κινητό τα τουρκικά μαχητικά έχει κάτι το χαριτωμένο. Θα ολοκληρωνόταν πάντως το έργο, αν ανέβαζε κάτι και στο Instagram.

 

Εκτός αν απλώς τραβούσε τα νησιά και το απέραντο γαλάζιο…

 

tsiprasshinook

Τελευταία τροποποίηση στις 17:49 - 27 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.