ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σεμίνα Διγενή και Γιώργος Πομάσκι για την Ευρωβουλή με το ΚΚΕ

Σεμίνα Διγενή και Γιώργος Πομάσκι για την Ευρωβουλή με το ΚΚΕ Κύριο

16:16 - 28 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ως γνωστόν το ΚΚΕ φροντίζει να ακολουθεί τους δικούς του κανόνες, είτε στο πεδίο της επικοινωνίας, είτε της τακτικής και της στρατηγικής. Ετσι, ο Δ.Κουτσούμπας δεν πρόκειται να εφαρμόσει το μαρτύριο της σταγόνας στις ανακοινώσεις των υποψηφίων του κόμματος στις ευρωεκλογές.

 

Θα τους παρουσιάσει όλους μαζί την ερχόμενη Δευτέρα σε ειδική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Novotel.

 

Πλην όμως, το Κόμμα αποφάσισε να καταφύγει και αυτό στην επιλογή προσώπων από τον χώρο της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού. Όπως όλοι.

Στους 42 υποψηφίους για την Ευρωβουλή θα υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα της Σεμίνας Διγενή και του Γιώργο Πομάσκι.

 

Η πρώτη, γνωστή δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια (θα έχει πολλά να πει μάλλον με την Λιάνα Κανέλλη…), ο δεύτερος ομοσπονδιακός προπονητής του στίβου και παράγων επιτυχίας πίσω από πολλά ολυμπιακά μετάλλια.

 

Όπως πάντως αναφέρεται στον Βηματοδότη, στο ευρωφηφοδέλτιο θα υπάρχει και μία συμμετοχή με ιδιαίτερο συμβολισμό. Ο Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, γιος της αδελφής του Αλέκου Αλαβάνου, του ανθρώπου που έφερε τον Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική επιφάνεια, για να μην ξεχνιόμαστε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.