ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωθυπουργική συζήτηση για το... boyfriend της Αλεξάντρα Ζάγεβα

Πρωθυπουργική συζήτηση για το... boyfriend της Αλεξάντρα Ζάγεβα Κύριο

12:53 - 03 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Σέλφι έβγαλαν, τα χαμόγελα περίσσεψαν, οι αντιδράσεις στην Ελλάδα για την Συμφωνία των Πρεσπών αποδίδονται πλέον και επισήμως στην «βλακεία», κατά τα λεγόμενα και του Νίκου Βούτση, όμως η σχέση Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ είναι φανερό ότι έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο.

Τόσο που λένε τα προσωπικά τους ή εν πάση περιπτώσει, τα οικογενειακά τους.

Μεταξύ όλων των άλλων που είπαν λοιπόν στην ψιλοκουβεντούλα τους οι δύο Πρωθυπουργοί ήταν και τα σχετικά με την θυγατέρα του Ζόραν Ζάεφ.

Ο βορειομακεδόνας Πρωθυπουργός έδειχνε φωτογραφίες της κόρης του Αλεξάνδρας στον κ. Τσίπρα λέγοντάς του «αυτή είναι η κόρη μου» και ενημερώνοντάς τον και για το ότι «έχει και boyfriend».

Εμπειρος από την ζωή ο κ. Τσίπρας είχε την ατάκα έτοιμη: «That’s life Zoran», είπε με έναν ελαφρύ υπαινιγμό και ένα πλατύ χαμόγελο.

Η Αλεξάνδρα Ζάγεβα είναι 24 ετών και όπως μπορεί να διαπιστώσει όποιος παρακολουθεί τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, συνηθίζει να επιδεικνύει τα κάλλη της και τις δραστηριότητές της. Επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και ειδικότερα την Χαλκιδική, όπως άλλωστε και πάρα πολλοί άλλοι Βορειομακεδόνες.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως και κάτι ακόμη: ο κ. Ζάεφ είναι μόλις 44 ετών, συνεπώς απέκτησε την κόρη του στην ηλικία των 20 ετών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.