ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μπόλαρης έλαβε την ορθή απόφαση: δεν δέχθηκε την παραίτηση της συνεργάτιδός του

Ο Μπόλαρης έλαβε την ορθή απόφαση: δεν δέχθηκε την παραίτηση της συνεργάτιδός του Κύριο

13:07 - 03 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εδώ και μερικές ημέρες ο Τύπος και τα κοινωνικά δίκτυα ασχολούνται με τις κυρίες που εργάζονται ή εργάζονταν στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

Ειδικώς σε μία περίπτωση, αυτήν της Θωμαρίτας Καλδάρα, η ενασχόληση έφτασε στα όρια του κοινωνικού κανιβαλισμού εξ αιτίας των τολμηρών αναρτήσεών της. Τελικά εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση και επιστροφή στην οργανική της θέση στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Και σειρά στο… απόσπασμα πήρε η πρώην Σταρ Ελλάς Λένα-Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου.

Ο κ. Μπόλαρης μίλησε σχετικά το πρωί της Τετάρτης. Και είπε τα εξής (Real FM):

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία “ε”. Το πρώτο είναι η Εργατικότητα, το δεύτερο είναι η Εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με Επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός». Και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό».

Ωραία τα είπε. Όμως έπειτα και από αυτά, μία μεγαλύτερη απορία γεννάται: Για ποιον λόγο τελικά εκδιώχθηκε η κυρία Καλδάρα;

Εν τέλει - και έπειτα από κάποιο δισταγμό και μικρή καθυστέρηση - ο Μάρκος Μπόλαρης έλαβε την ορθή απόφαση και δεν αποδέχθηκε την παραίτηση της κ. Καλδάρα από το πολιτικό του γραφείο. 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:39 - 04 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.