ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ερρίφθη στο Γαλάτσι ο κύβος για τις εκλογές; 

Ερρίφθη στο Γαλάτσι ο κύβος για τις εκλογές;  Κύριο

00:43 - 09 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Αλέξης Τσίπρας το είχε πει από το 2007: «Η δύναμη είναι στο παραμύθι». Είχε γίνει η ατάκα του αυτή εξώφυλλο στο περιοδικό Blow και έκτοτε εξηγεί πολλά από τα όσα λέει και κάνει.

 

 

Ενα παραμύθι να πιστέψουν θέλουν και στον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην απόγνωσή τους και φαίνεται ότι η συγκέντρωση της απεύθυνσης του Γαλατσίου κάπως έτσι λειτούργησε. 

 

Πούλμαν έφεραν κόσμο και μαζεύτηκαν έπειτα από πολύ καιρό 2.500-3.000 άνθρωποι να χειροκροτούν τον Τσίπρα και το παραμύθι της Κεντροαστερής αναγέννησης. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι λένε πως ήταν 8.000, μετρώντας προφανώς και τα γυναικόπαιδα στα μετόπισθεν. 

 

Μέσα στον ενθουσιασμό αυτό, σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Πάνος Σκουρλέτης έσκυψε στο αυτί του Τσίπρα και του είπε κάποια στιγμή:  «Μετά από αυτή τη συγκέντρωση, μπορείς να πας και σε εκλογές»!

 

Πιθανώς και όλα να γίνονται γι’ αυτόν τον λόγο. 

 

Κατά κάποιους το σενάριο του Οκτωβρίου έχει εγκαταλειφθεί, καθώς κρύβει πολλά περισσότερα αρνητικά από θετικά και κυρίως περιλαμβάνει και την αστάθμητη παράμετρο «Καλοκαίρι», που τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχει πάει και πολύ καλά γενικώς, αν εξαιρέσουμε τους θριάμβους του 2015…

 

Αν όλα αυτά ισχύουν στο απόλυτο, κάπου εδώ ξεκινά μία άλλη συζήτηση που μάλλον θα λήξει σύντομα: εθνικές εκλογές τον Μάιο και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει; 

 

Ή τον Ιούνιο; Μέσα στις Πανελλήνιες προεκλογική εκστρατεία; Αυτοκτονικό μοιάζει και αυτό…

Τελευταία τροποποίηση στις 09:31 - 09 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.