ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η ομολογία ενός... προοδευτικού για τον όψιμο έρωτα με τον Τσίπρα: «Ετσι είναι η πολιτική»

Η ομολογία ενός... προοδευτικού για τον όψιμο έρωτα με τον Τσίπρα: «Ετσι είναι η πολιτική» Κύριο

13:30 - 09 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από τους νέους αστέρες της Κεντροαριστεράς του Τσίπρα στην δήθεν προοδευτική δήθεν συμμαχία είναι άτυχοι. Εχουν πει τόσα πολλά, τόσο αρνητικά και τόσο χονδροειδή στο παρελθόν για τον Πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Και δεν είναι μόνο ότι τα έχουν πει σε παρέες και κλειστές συναντήσεις. Το έχουν κάνει δημοσίως, σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στούντιο, με πομπώδη και κατηγορηματικό τρόπο. Και υπάρχουν τα τεκμήρια των λόγων τους η εικόνα και ο ήχος να τους ακολουθεί. 

 

Τι ότι είναι ψεύτης ο Τσίπρας, τι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για το χάλι της χώρας, τι ότι θα χάσει με πάταγο τις εκλογές… Και αυτά είναι από τα πιο ήπια και πολιτισμένα. 

 

Τώρα οι περισσότεροι από αυτούς προφανώς και κάτι διεκδικούν. Κάπου να είναι υποψήφιοι, να προσφέρουν την σοσιαλδημοκρατική τους τεχνογνωσία και σοφία, να τους ψηφίσει ο κόσμος, να δει η χώρα μία άσπρη μέρα γιατί με τους φασίστες του Μητσοτάκη πάει για καταστροφή…

 

Ο κόσμος θα κρίνει. 

 

Εν όψει αυτών, συνεργάτης ενός από τους νεο-συντρόφους ρωτήθηκε για την θλιβερή μεταστροφή του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ενός από εκείνους που πρεσβεύουν το νέο και καταγγέλλουν το παλιό, το διεφθαρμένο και το σάπιο. 

 

Η απάντησή του ήταν: «Ετσι είναι η πολιτική». 

 

Κάποιοι νόμιζαν ότι δεν είναι έτσι ακριβώς, αλλά καλό είναι να διαλύονται οι αυταπάτες και οι παρεξηγήσεις. 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:46 - 09 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.