ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έβγαλαν non paper για τον Παππά, αλλά πάλι δεν τον κάλυψαν…

Έβγαλαν non paper για τον Παππά, αλλά πάλι δεν τον κάλυψαν… Κύριο

12:59 - 10 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κάποια αναστάτωση πρέπει να σημειώθηκε στα κυβερνητικά γραφεία την Τρίτη, καθώς η φιέστα Novartis χάλασε κάπως από το άδειασμα του Δ. Τζανακόπουλου στον Νίκο Παππά.

Πάνω που ο υπουργός ΨΗΠΤΕ και Διαστήματος είχε προαναγγείλει την… προσσελήνωση της Ελλάδας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να τον καλύψει στο briefing δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει ποιες είναι οι σχέσεις του με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.

Κατά πώς φαίνεται ο Παππάς διαμαρτυρήθηκε και γκρίνιαξε και το θέμα επιχειρήθηκε να λυθεί  με ένα… non paper. Και σε αυτό όμως δεν καλύπτεται ο Παππάς, παρά εξαπολύεται επίθεση στην ΝΔ, τα φιλικά της ΜΜΕ, την βιομηχανία των fake news και στον… νοβαρτισμό. Ευφάνταστη κενολογία που εμπλουτίζει τον κατάλογο των συριζαϊκών νεολογισμών, αλλά το θέμα παραμένει. Μία ψύχρα με τον Νίκο Παππά είναι αισθητή…

Ιδού τι (δεν) λέει το non paper, που στον φιλοκυβερνητικό Τύπο θα μεταφέρεται ως θέση «κύκλων του Μαξίμου».

«Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης". Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν "ειδήσεις" για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη. Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν "άδειασμα" του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news. Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς. Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.