ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι θα απογίνει ο τουρισμός μας αν εκλεγεί στην ευρωβουλή η υπουργός;

Τι θα απογίνει ο τουρισμός μας αν εκλεγεί στην ευρωβουλή η υπουργός; Κύριο

14:33 - 11 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Για την Ελενα Κουντουρά και τον Σπύρο Δανέλλη καταρτίστηκε ειδική τροπολογία. Βάσει αυτής έχουν το δικαίωμα να στρογγυλοκαθήσουν στις βουλευτικές τους έδρες έως ότου γίνουν οι Ευρωεκλογές στις οποίες είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν εκλεγούν θα παραιτηθούν, θα πήγαινε πολύ να παραμείνουν…

Αν δεν εκλεγούν, συνεχίζουν ως τις εθνικές εκλογές και δοκιμάζουν την τύχη τους ως υποψήφιοι και εκεί του ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανώς θα έχουν τότε να αντιμετωπίσουν σκληρό ανταγωνισμό για την καρδιά και την ψήφο των ΣΥΡΙΖΑίων από τον Γιάννη Ραγκούση και την Κατερίνα Παπακώστα, αλλά όπως λέγεται και είναι γνωστό, «έτσι είναι η πολιτική».

Ειδικώς όμως για την κ. Κουντουρά αρχίζει να συζητείται και κάτι άλλο. Καλά να διατηρήσει την βουλευτική της έδρα. Θα παραμείνει όμως και στην θέση της υπουργού έως ότου γίνουν οι ευρωεκλογές;

Θα είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή και αυτή, αν και είναι γνωστό ότι η παρουσία της κ. Κουντουρά στο υπουργείο Τουρισμού είναι ανεκτίμητη και το κενό που θα άφηνε δυσαναπλήρωτο.

Και αν φανταστεί κάποιος ότι η υπουργός θα εκλεγεί, άντε να βρίσκεις άξιο αντικαταστάτη  ή άξια αντικαταστάτρια εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Τέτοια ρίσκα παίρνει ο Πρωθυπουργός και θέτει σε δοκιμασία τις αντοχές του συστήματος…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.