ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κουρουμπλής πολεμάει την ακροδεξιά παρέα με τον… Αμβρόσιο

Ο Κουρουμπλής πολεμάει την ακροδεξιά παρέα με τον… Αμβρόσιο Κύριο

15:07 - 11 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Σε μία έξαρση προοδευτικότητας και αφότου όλοι μαζί οι νέο-σύντροφοι χειροκρότησαν τον Αλέξη Τσίπρα το Σάβατο το βράδυ στο Γαλάτσι, κατ΄εξοχήν εκπρόσωπος της ΠαΣοΚοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Κουρουμπλής έδειξε εμπράκτως τι σημαίνει προοδευτικό πνεύμα.

Κατά την περιοδεία του στην Αχαΐα συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, φωτογραφήθηκε μαζί του, παρέλαβε και μία τιμητική διάκριση και ανήρτησε την φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα. Την συνόδευσε με το κείμενο: «Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον “O Άγιος Χαράλαμπος”, το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος».

Σε μία ένδειξη πολιτικής γενναιότητας όμως, αφότου το πήραν χαμπάρι τα ΜΜΕ, κατέβασε την σχετική ανάρτηση…

Και τι δεν έχει στο ενεργητικό του ο Μητροπολίτης… Εξύμνηση της Χρυσής Αυγής, της χούντας, κηρύγματα μίσους προς πάσα κατεύθυνση, έμμεσες απειλές κατά του Ν. Φίλη και πολλά άλλα. Εχει καταδικαστεί κιόλας για υποκίνηση βίας.

Τι θέλει λοιπόν και φωτογραφίζεται μαζί του ο Κουρουμπλής;

Προεκλογικές σκοπιμότητες; Θέλει και ερώτημα;

Πάντως ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα την Πέμπτη μιλώντας στο news247: «Εγώ διαφωνώ περισσότερο από όλους με τον Αμβρόσιο και του το έχω πει. Αλλά πήγα εκεί και ήταν και ο ίδιος. Να ξέρετε ότι η δημοκρατία είναι πιο μεγαλόψυχη και από τους ιεράρχες και έχει πολύ μεγάλη ανοχή»…

Το ξέρουμε. Να το πει και στους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου και στην Ηρώδου Αττικού.

Αλλά πάντως, μην ξεχνάμε: Για τον ΣΥΡΙΖΑ η μάχη των ευρωεκλογών είναι μάχη κατά της ακροδεξιάς στην Ελλάδα και την Ευρώπη...

Τελευταία τροποποίηση στις 15:42 - 11 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.