ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι είναι ακριβώς η «Εκλογική Επιτροπή» του ΣΥΡΙΖΑ (ΠΡΟ-ΣΥ);

Τι είναι ακριβώς η «Εκλογική Επιτροπή» του ΣΥΡΙΖΑ (ΠΡΟ-ΣΥ); Κύριο

15:30 - 12 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα στην απόγνωσή του ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι δεν έχει και πολλές επιλογές. Αφού ξεκίνησε τον αγώνα τον προοδευτικό για την αλλαγή στην Ευρώπη, δεν μπορεί να κάνει πίσω.

Πόσο μάλλον αφού φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ μονοπρόσωπη ΕΠΕ και να στηριχθεί στους νεοσυντρόφους πρώην ΠαΣοΚους πάσης φύσεως και αποχρώσεως. Εξ ου και το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που προς το παρόν δεν μπαίνει στην μαρκίζα, αλλά χρησιμοποιείται μόνο στα προφορικά.

Ετσι λοιπόν έχει δημιουργήσει ένα παράλληλο όργανο, που λέγεται Εκλογική Επιτροπή, με συμμετοχή περίπου 300 ατόμων, όπου και περιέλαβε πολλούς από τους νεοφώτιστους προοδευτικούς, που από τα αζήτητα της πολιτικής βρήκαν πάλι κάτι να ασχολούνται.

Σε αυτούς θα απευθυνθεί ο Τσίπρας το Σάββατο το μεσημέρι, οπότε και θα συνεδριάσει σε αθηναϊκό ξενοδοχείο η «Εκλογική Επιτροπή».

Για το πόσο θα κρατήσουν αυτά τα χαριτωμένα μπορεί ο καθένας να έχει τις επιφυλάξεις του, καθώς είναι γνωστό ότι στους κομματικούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν πολυαρέσουν όλα αυτά.

Ασε που στο ακροατήριο πλέον βρίσκεται και η Κουντουρά που πάει παντού και βγάζει σέλφι…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.