ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μεϊμαράκης θέλει τον Τσίπρα με Νόμπελ, ο Αδωνης τον βλέπει να… λιποθυμάει

Ο Μεϊμαράκης θέλει τον Τσίπρα με Νόμπελ, ο Αδωνης τον βλέπει να… λιποθυμάει Κύριο

14:34 - 15 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κάτι συμβαίνει στα παρασκήνια της ΝΔ και εκδηλώνεται με περίεργο τρόπο. Ας πούμε, ο φέρων τον άτυπο τίτλο του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης συμπληρώνει με κάθε παρέμβασή του ένα περίεργο παζλ.

Την μία λέει ότι δεν θα έβαζε τον Αδωνη αντιπρόεδρο στο κόμμα, την άλλη ότι υπάρχουν πρόσωπα που εκφράζουν ακροδεξιές θέσεις, που δεν χωρούν στην ΝΔ. Ποιον να εννοεί άραγε;… Και στην τελευταία του συνέντευξη είπε ότι θα είναι τιμητικό για την χώρα αν πάρει ο Αλέξης Τσίπρας το Νομπέλ Ειρήνης για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Με τις οποίες κατά τα άλλα η ΝΔ διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως…

Από την άλλη, ο Αδωνης Γεωργιάδης έρχεται και κάνει ένα πολύ ακριβό ποντάρισμα. Την Δευτέρα το πρωί προέβλεψε ότι η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα είναι τέτοια που ο Αλέξης Τσίπρας θα λιποθυμήσει.  

«Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αναπόφευκτη. Δεν θέλω να πω αριθμό αλλά θα είναι τέτοια η διαφορά που το βράδυ των ευρωεκλογών ακόμα και ο Τσίπρας να θέλει να μείνει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, μέχρι όσο τους επιτρέπει το Σύνταγμα, θα έχει λιποθυμήσει. Το κλίμα είναι σαν να έχει γυρίσει ο διακόπτης στην Ελλάδα, ο κόσμος θέλει να φύγει ο Τσίπρας», είπε (Alpha 98,9).  

Θα είχε ενδιαφέρον να ερωτηθεί στην επόμενη συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αν συμφωνεί με αυτήν την εκτίμηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.