ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τζανακόπουλος επαινεί Μεϊμαράκη. Βρες το λάθος…

Τζανακόπουλος επαινεί Μεϊμαράκη. Βρες το λάθος… Κύριο

12:15 - 16 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πολλά σχόλια έχουν γίνει και μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η τάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να λέει τα δικά του, τα οποία απέχουν σημαντικά από τις κεντρικές θέσεις της ΝΔ, ενώ είναι ατύπως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου.

Από τις μπηχτές στον Αδωνη Γεωργιάδη, έως την άκαιρη πρόταση να είναι και πάλι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έφτασε να χαρακτηρίζει τιμητική για την χώρα την πρόταση και την ενδεχόμενη απονομή βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα. Και ας είναι για την συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία η ΝΔ διαφωνεί ριζικά. Λεπτομέρειες.

Ειδικώς το τελευταίο εμπίπτει στην σφαίρα του ανεξήγητου, αλλά πάντως εξασφάλισε στον κ. Μεϊμαράκη επαινετικά σχόλια στην «Αυγή» και ένα θερμό εγκώμιο εκ μέρους του  κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου.

Μιλώντας στο φιλόξενο για την κυβέρνηση ραδιόφωνο του news247, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός «ανήκει σε ένα πολιτικό δυναμικό που δεν έχει υιοθετήσει τον ακραίο αντιπολιτευτικό παροξυσμό, τη ρητορική διχασμού και τον ακροδεξιό λόγο στον οποίο έχει διολισθήσει ο κ. Μητσοτάκης».

Να έχει άραγε μετανιώσει ο κ. Μητσοτάκης για την επιλογή του στην θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ή ακόμη;

Τελευταία τροποποίηση στις 12:00 - 16 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.